Jukka Hildén – Kivun perintö

Kirjailija: Jani Niipola Lukija: Jukka Hildén

Elämäkerrat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Kulttuurivaikuttajien elämäkerrat
Tieto
Musiikki
Elokuvat

Miten paljon yksi mies kestää? Jukka Hildén valloitti viihteen huippuja, paloi loppuun ja palasi takaisin. Helsinki ja Hollywood olivat vain välietappeja. Suomalaisen tv-viihteen lähettilään tähtäin oli korkealla kansainvälisen viihdebisneksen huipulla. Hurmattuja huoneita, tehtyjä diilejä ja tähditettyjä ohjelmia, ympäripyöreitä päiviä sekä välillä myös öitä. Se on aina ollut koko uran käsikirjoitus: miten paljon yksi mies kestää? Jukka Hildénin elämä oli yhtä juhlaa – kunnes ei enää ollut. Hän rakensi uransa itsensä koettelulle. Kilvoittelu tuotti viihdettä miljoonille mutta oli elämänasenteena tuhoisa. Hildén joutui kysymään itseltään, pystynkö vielä uuteen haasteeseen. Kivun perintö on tarina perheestä, rakkaudesta, Duudsoneista ja työstä sekä varsinkin siitä, mitä tapahtuu, kun ne kaikki ovat yhdelle miehelle liikaa. ”Luulin, että kaikki oli lopussa. Olin väärässä.” Jukka Hildén (s. 1980) on Rabbit Films -tuotantoyhtiön hallituksen jäsen, yksi Duudsonit-ryhmän perustajista ja neljän lapsen isä. Jani Niipola (s. 1976) on helsinkiläinen filosofian maisteri, toimitusjohtaja ja vapaa kirjoittaja.

Mistä äänikirjan Jukka Hildén – Kivun perintö löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Jukka Hildén – Kivun perintö
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Jukka Hildén – Kivun perintö ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Jukka Hildén – Kivun perintö ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot